HASAN KALYONCU

Yayın Tarihi: 04.02.2016

LinkedIn'de Paylaş

PROGRAMIN AMACI
   Türkiye’nin hızla büyüyen ve deneyimli kadrosuyla uçuş emniyetini üst düzeylere çıkaran Pegasus Havayollarıyla, Ülke çapında Eğitim çalışmalarındaki başarılarını gün geçtikçe arttıran Hasan Kalyoncu Üniversitesi ortak bir çalışmaya imza atacak.
   Türkiye’de en hızlı gelişen sektör olan havacılık sektörünün en önemli ihtiyaçlarından biri nitelikli personel sıkıntısıdır. Sivil havacılık Genel müdürlüğünden onaylı tek Kabin Memurluğu eğitim programı olan bu programla sivil havacılığın önemli bir sorunu çözülecektir.

KİMLER BAŞVURABİLİR

·         T.C Vatandaşı
·          En az ön lisans mezunu,
·          İyi derecede İngilizce bilgisine sahip,