HASAN KALYONCU

Yayın Tarihi: 04.02.2016

LinkedIn'de Paylaş
PROGRAMIN AMACI
   Türkiye’nin hızla büyüyen ve deneyimli kadrosuyla uçuş emniyetini üst düzeylere çıkaran Pegasus Havayollarıyla, Ülke çapında Eğitim çalışmalarındaki başarılarını gün geçtikçe arttıran Hasan Kalyoncu Üniversitesi ortak bir çalışmaya imza atacak.
   Türkiye’de en hızlı gelişen sektör olan havacılık sektörünün en önemli ihtiyaçlarından biri nitelikli personel sıkıntısıdır. Sivil havacılık Genel müdürlüğünden onaylı tek Kabin Memurluğu eğitim programı olan bu programla sivil havacılığın önemli bir sorunu çözülecektir.

KİMLER BAŞVURABİLİR
·         T.C. uyruklu olmak.
·         Pegasus veya belirleyeceği kurum/kuruluş tarafından yapılacak İngilizce sınav ve mülakatların her
birinden minimum 60 puan almak.
·         Pegasus veya belirleyeceği kurum/kuruluşla ile üniversitenin yetkili personelinden yeter sayıda
oluşacak mülakat komisyonunca yapılacak mülakatlardan minimum 60 puan almak
(birden fazla mülakatçının not verdiği durumlarda ortalama esas alınacaktır.)
·         Pegasus veya belirleyeceği kurum/kuruluş tarafından yapılacak psikolojik testler ve mülakatlardan
olumsuz not almamak.
·         Pegasus'un öngördüğü ilde ve adreste ikamet etmeyi kabul  etmek
·         Adli sicil kaydı veya adli sicil arşiv kaydı bulunmamak.
·         Bayanlarda 160 - 175 cm arası boya, erkeklerde  170 - 190 cm arası boya sahip olmak ve boy ile kilo
arasında uygun orantıya sahip olmak (ölçümler Pegasus ve/veya belirleyeceği kurum/kuruluşlarca
yapılacaktır).
·         Sağlık durumu uçuşa müsait olmak (SHGM tarafından yetkilendirilmiş sağlık kurumlarından sağlık
durumunun uçuşa uygun olduğuna dair rapor almak).
·         Vücudunun görünür yerinde herhangi bir dövme, iz, leke, piercing vb. bulunmamak.
·         Daha önce Pegasus ve/veya diğer kuruluşlardan disiplinsizlik, yüz kızartıcı suçlar, sicil yetersizliği veya sağlık nedeniyle ayrılmamış olmak.
·          Eğitim kuruluşunca yapılacak mülakata girmeden önce, 20-29 yaş arasında olmak.

PROGRAMIN SÜRESİ

- 35 iş günü – Toplam 260 Saat
240 saat Örgün Eğitim
20 saat Uygulama

PROGRAM ÜCRETİ
6000 TL + KDV

Ayrıntılı Bilgi ve Kayıt için;
(212) - 2751929 / Dahili 121
0530 – 3069678 (Tanya CANBEDEN)